2010. október 5.

2010. október 5.
"A VÉLEMÉNY SZABAD. A TENNI AKARÁS PARANCS. A SZÜLŐFÖLD SZENT."

2016. december 3., szombat

ÜZI A MIKUCINAK - 2016.




Johnny
Helló kismeló! Mizuszitu?
Mit te gondósz, ki én v'ok?
Hát a Gabbyboy, a bulikirály!
Figyúzz, Mikóca apóca!
Most, hogy kampec a novemberi cool buliknak, múlik a depim, muszáj egy csetpusszantyú neked. 
Dzsásztforjú.
M
inden évben tökre lelomboz, mikor a grószmutterékhoz ki kell ruccannunk a hullakertbe. Jehh: szemeteri, júnó. Ezt nem szeressem. Tuti a feszkó.
Terepszínű pofát kell vágni. Ott az egész brancs. Fákoff. Az uncsitesók is ott evribádiznak, a family big szisztörszeivel. Meg persze a fater az új musti-muttikánkkal, a bratyesz a bigéjével, a hugim a hapsijával. (Elég matyómintás a csíra. Mégse szimpi nekem. Olyan akár a lépcsőház: sötét és korlátolt.)
Az öregek Mindszenyakor megcsapolják a zsozsót a brifkóból: mini gyertyit és giz-gazt kell shoppingolniuk. Flauer pauver, alljúníd iz lov. Berosálni tőle. Aztán odatesszük a halinapi koszikat az ősök kriptusaira, ám nagyon gáz az a rengő darker szerkóba öltözött fazon ott a sírok között! Mindenfelé nyuggerek. A vén szatyrok nyomulnak. Mintha emós partyt csapatnának: ezerrel tolják fekete naciban meg cumóban, és pézsébe törlik a könnyeiket.
B
aromira nem menő ott a dzsínsz, a csuka meg a tesicucc.
Térdig ér a bú, köldökig a lethargy…
Közben szól a kolomp, egy melós óverallos pali  rángatja a madzagot, tiszta diliház. Semmi fesztiváli hellóvinn. Semmi heppinessz, vérciki arcoskodás. Csak az a sok szpot-pilács a királyság. Haláli lepra fílingje van neki. Leszedál. Öngyi leszek ha sokat stresszál a para. Ismizel: nem kamu a dumám.
Rühellem a bonyi szitukat, de a nyugit díjazom.
H
át most megint minden funny, funny, funny!
A diszimbört azt kajáltam mindig.
R
ástartortoltunk a blek frájdéjra. Előtte csontig letarháltuk a fatert, off korsz.
Tisztára bepörögtünk a haverommal. Eltapsoltunk nehéz pénzikéket.
Pihiként gyümisalis menüt pockoltunk, közép burival és kólával a mekdönciben.
A
finisben én egy rém frankó akciós militari gatyót pipáltam ki, a cimbim meg egy Szemszonájt dipó tatyót umbuldált le magának. (Azt hiszi a paccer csórikám, hogy az estisuliba ettől majd ájultan fog padlót az a hulla menő, kovász sérójú  liba, akibe bele van zúgva. Majd pont az én fázishuszár frendem köll a falu biciklijének! Szóló príma bőrárúnak egy drótos szakközépis? Muhaha. XD.)
D
ír, dír máj Mikucim!
Azért kagylózok, mivel neked is bírom a cvikkeres dagi fészedet Mikóca. Olyan édi sirály a dizájnod. Szarvasok, szánkó meg minden ilyen izé.
O
ltári pofa vagy azzal a piros alvázaddal, a tömött szörprájz pakkos tatyóddal, meg a szőrmók búráddal. Ilyen tré bojtsapiba tolod a nyarat is? Bomba öcsisajtoskodás vagy, na. Lájkoltalak.
H
atodikán hozod a meglepit. 
Atomi random lesz a heppiség.  Plíz, plíz azt a tizenkét incses mobcsitelót szerváld, ami kilencvenegy pixeles pikcsört szituál!
A
Dzsízösz (a Jesszumpepi) karira belengette:
majd a fenyfa alá úgyis pászítja hozzá a zsír új tablettet. Persze Dojcsból. A szomszéd ürge kint kulizik Berlinben. Gyagya a manus, de piszok oltári a kéglijük. Szoli is van a dzsakuzzijuk mellett. A köcsögnek. Nóájdi miből. Magyarba is kurvanagy suska kell hozzá.
H
i7etlN. 1általán van-e idejük pancsizni, mikor a vumenjével, azzal a nagyon baba tyúkkal non-stop németbe QKznak?
Lúzer fazon a tarhonya, tiszta flúg, úgy néz ki mint Himnuszban a balsors, de buknak rá a bomba ájser csajszik. Valszeg vastagon bélelt a szivar. Mindig repcsivel surran a vérbe, pedig van metálezüst mercije, azzal is léphetne a bánatba. Az exe se volt semmi. Beájultam a tündi-bündi pici cici lökháróitól. Baró muff volt, két colos lőcsön hordott nettó buksza, na. Mindig stíröltem a konditeremben, amikor bugyi-bilderezett. Tutajos szemével rohadtul ero cicus volt.
Ha egyszer rám lehel, lemegyek hídba. Hogy most rákapcsol a memóm, még így is random kiv’ok tőle. Szétszedném, mint bohóc a biciklit.
Í
gy izében kerelom neked így monóba a vakert, mert tök ari típusnak tartalak. Nem bubogsz, évente csak ilyentájt egyszer gürizel a motyóddal. Nem mész pitlibe, mint a fater meg a többi partiba vágott proli, akikből már kiszáradt a benzin. Áhh! Attól te pengébb figura lehetsz! Teli vagy aggyal, meg stexszel. Ritkán és keveset zsizsegsz.
Mert mit te csinyász? Uncsi üziket sasolsz egész évben, rinyáló kéréseket, amiket aztán bevállalsz. Utána megint gyössz az esztendőnyi szundi-pihi-takarékláng királysággal.
S
zóval okés srác v’ok. Köll az a mobtelcsi Mikócám.
Anélkül ilyen szupi üziket se tudnék gurítani.  Mehetnék az ordasba. Magyarból se az 5ösöm virítana.
C
sekkolta a memórid? 91 pixel, tizenkét incs. Lehetőleg nikkel színű legyen. Ha épp nicsevó, akkor lehet tigrismintás pink.

Előre is thx! Túrót a kis nózlicskádra!
H
áj! Háj! Csocsi, csá szicsike!
H
ellóka van: cejetlek Mikuci! 

Nincsenek megjegyzések: